فوايد باور نكردني شيره انگور در افزايش سلامتي و درمان بيماري ها

۵۱ بازديد

شيره انگور يا دوشاب محصول انگوري است كه از شيره انگور به دست مي آيد. در مقايسه با انگور، شيره انگور اصل كالري بالايي دارد و مصرف مقدار كمي از آن انرژي از دست رفته را جبران مي كند. اين شهد خوشمزه حاوي ويتامين هاي A، B و C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كمي كلسيم است. با اين حال، شيره انگور خانگي براي همه افراد توصيه نمي شود و مي تواند براي برخي افراد مضر باشد.

در زير به برخي از مزايا  شيره انگور اشاره شده است. شيره انگور را دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و غني است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي از افراد از شيره آن نوشيدني درست مي كنند كه بسيار بهتر است و نوشيدني گرم است. بهترين زمان براي استفاده از شيره انگور فصل سرد است و به دليل خواص مفيدي كه در التيام و تسكين بيماري ها دارد، فصل سرد است پس بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را خالي كنيد.

همچنين مي توانيد بهترين شيره انگور ملاير را از همين لينك تهيه كنيد. شيره انگور خانگي به شرط داشتن كيفيت تنها نوع شيره انگور توصيه شده توسط تمامي اطبا طب سنتي مي باشد.

 

ويژگي هاي شيره انگور اصل

 

1- شيره انگور نبايد در يخچال نگهداري شود و اگر خارج از يخچال خراب يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبكي مي شود.

2- آب ميوه هاي رقيق شده حاوي آب ميوه بيشتر، آب كمتر و شكر كمتري هستند. بنابراين آب ميوه با غلظت مناسب حاوي مواد مغذي بيشتري است و مغذي تر است.

3- رنگ شيره مرغوب بايد تميز و كثيف نباشد.

4- شيره انگور مرغوب از انگور شيرين مرغوب تهيه شده است. بنابراين، اين محصول را بايد از يك مكان مطمئن و قابل اعتماد خريداري كرد.

 

خواص  درماني شيره انگور

 

بعضي از خواص بي شمار شيره انگور درجه يك را در اينجا بر خواهيم شمرد.

 

1. افزايش سلامت استخوان ها با شيره انگور

 

شيره انگور خانگي ساختار استخوان را تقويت مي كند زيرا منبع خوبي از كلسيم است. همچنين نوشيدن شيره انگور خانگي به بهبود سلامت دندان كمك مي كند. اين غذا نيروي انقباض عضلاني را نيز افزايش مي دهد. مصرف شيره انگور خانگي از بدن در برابر بيماري هاي استخواني به خصوص در دوران پس از يائسگي محافظت مي كند.

 

2. بهبود ميل جنسي

 

مصرف شيره انگور خانگي به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. اين ماده غذايي با افزايش ميل جنسي از سلامت جنسي مردان محافظت مي كند.

 

3. درمان يبوست با شيره انگور مرغوب

يكي ديگر از مزاياي سلامتي شيره انگور خانگي اين است كه به رفع يبوست كمك مي كند. اين غذا باعث آرامش معده و روده مي شود.

 

4. شيره انگور خانگي سرشار از مواد معدني

 

مصرف شيره انگور خانگي مي تواند نياز روزانه بدن به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را تامين كند. شيره انگور اصل به دليل وجود مقدار زيادي مواد معدني مي تواند براي بارداري، شيردهي و رهايي از بيماري هاي مختلف بسيار مفيد باشد.

 

5. درمان كم خوني با شيره انگور عسلي ملاير

 

شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از كم خوني جلوگيري كند. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. شيره انگور اصل همچنين ميزان خون را در بدن افزايش مي دهد.

 

6. افزايش انرژي

 

به دليل سرما، به خصوص در فصل زمستان، بدن انسان ضعيف مي شود. مصرف شيره انگور اصل باعث تقويت بدن و محافظت از آن در برابر بيماري ها مي شود.

 

7. مفيد براي بارداري

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مواد معدني زيادي است، استفاده از آن در دوران بارداري و شيردهي بسيار مفيد است.

 

8. كاهش درد قاعدگي با شيره انگور اصل

 

در برخي موارد علت دردهاي قاعدگي كمبود آهن است. شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از دردهاي قاعدگي جلوگيري كند. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم مي توانند از لخته شدن خون جلوگيري كنند. دردهاي قاعدگي با اين روش درمان مي شود. مصرف شيره انگور اصل همچنين مي تواند از ماهيچه هاي رحم محافظت كند.

 

9. سلامت سلول هاي بدن

 

مصرف شيره انگور خانگي به بازسازي سريع و آسان بافت پوست كمك مي كند.

 

10. افزايش گلبول هاي قرمز با شيره انگور قرمز

 

شيره انگور خانگي همچنين مي تواند با افزايش سرعت توليد گلبول هاي قرمز، سيستم ايمني بدن را تقويت كند.

 

11. بهبود رشد كودكان

 

نوشيدن شيره انگور اصل براي رشد كودكان بسيار مفيد است. شيره انگور اصل سرشار از مواد معدني و ويتامين است و به ساختن بدن كمك مي كند.

 

12. حفاظت از سيستم عصبي با شيره انگور محلي

 

شيره انگور خانگي به دليل منيزيم موجود در آن، سطح كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل كرده و اعصاب را آرام مي كند.

 

13. رفع سردرد و خستگي

 

شيره انگور خانگي حاوي ويتامين ها و مواد معدني است كه خستگي و سردرد را كاهش مي دهد.

 

نحوه استفاده از شيره انگور ملاير

 

شيره انگور اصل را مي توان به روش هاي مختلفي مصرف كرد.

اگر از شيره انگور خانگي براي درمان كم خوني استفاده مي كنيد، بايد هر روز صبح يك يا دو قاشق چايخوري بنوشيد. توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند. اما رايج ترين روش استفاده از شيره انگور مخلوط كردن آن با آرد و خوردن آن براي صبحانه است.

 

نوشيدن شيره انگور خانگي بر وزن بدن تأثير مي گذارد

 

آب ميوه معمولاً نوشيدني است كه از ميوه هايي مانند انگور تهيه مي شود. اين غذا منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است. روش هاي مختلفي براي نوشيدن شيره انگور اصل وجود دارد. تا زماني كه مصرف شيره انگور خانگي در حد متوسط ??باشد براي شما مشكلي ايجاد نمي كند. اما اگر بيش از حد شيره انگور اصل مصرف كنيد، مي تواند منجر به افزايش وزن شود.

مصرف زياد برنج و شير به خصوص در وعده صبحانه مي تواند منجر به افزايش وزن شود. به عبارت ديگر، غذاي مصرف شده با آبميوه مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

برخي افراد شيره انگور خانگي را به رژيم غذايي خود اضافه مي كنند. آنها براي جلوگيري از اثرات مضر شكر و تامين كلسيم و كربوهيدرات مورد نياز بدن خود به جاي شكر از شيره انگور اصل استفاده مي كنند. بنابراين هم مصرف قند را كاهش دهيد و هم كلسيم بدنتان را تامين كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور اصل براي رحم

 

از فوايد شيره انگور اصل براي كاهش بي حالي و ضعف استفاده مي شود. شيره انگور با آرد كنجد يك غذاي كامل است. شيره انگور اصل خاصيت گرمي دارد. به همين دليل از خواص شيره انگور براي رحم استفاده مي شود. اين غذا سردي رحم را از بين مي برد و به كاهش انقباضات آن كمك مي كند.

 

شيره انگور خانگي دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

در طب سنتي از خواص شيره انگور اصل براي درمان قاعدگي و درد استفاده مي شود. توصيه مي شود در طول دوره قاعدگي غذاي گرم بخوريد. شيره انگور خانگي در كنترل خونريزي بيش از حد بسيار مفيد است. خواص شيره انگور اصل براي مدت معيني خون از دست رفته در اين مدت را باز مي گرداند. در اين مدت مي توانيم از اين غذا به عنوان نوشيدني استفاده كنيم.

 

چرا بايد در دوران بارداري شيره انگور اصل بخوريم؟

 

يكي از بهترين خواص شيره انگور خانگي در دوران بارداري، افزايش انرژي است. شيره انگور خانگي انرژي مي دهد و استرس را كاهش مي دهد. خواص شيره انگور اصل در دوران بارداري از آسيب به لوله عصبي جنين جلوگيري مي كند. شيره انگور خانگي به رشد سلول هاي مغز جنين كمك مي كند. همچنين از ديابت بارداري جلوگيري مي كند. زيرا حاوي قند طبيعي است. نوشيدن شيره انگور خانگي در دوران بارداري يبوست را برطرف مي كند و از بواسير پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي يك ملين طبيعي است و براي زنان باردار توصيه مي شود.

 

قيمت شيره انگور ملاير

 

اولين توصيه ما تهيه شيره انگور عسلي ملاير است. براي استعلام قيمت شيره انگور ملاير روي همين لينك كليك كرده تا بهترين شيره انگور در ايران را در منزل تان داشته باشيد.

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

۱۴ بازديد

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

انگور از محبوب‌ترين ميوه‌ها محسوب مي‌شود. دليل اين اهميت مي‌توان به طعم و مزه، تنوع و خواص فوق‌العاده‌اش اشاره كرد. از اين ميوه خوشمزه مي‌توان به‌صورت تازه و يا خشك استفاده كرد. از عصاره‌ي آن مي‌توان در تهيه‌ي انواع نوشيدني‌ها، سركه انگور، شيره انگور و ترشي انگور استفاده كرد. علاوه بر كاربردها، خواص درماني بسيار آن به اهميت استفاده از اين ميوه مي‌افزايد؛ بنابراين پرورش درخت انگور مي‌تواند پرسود باشد. در اين مقاله در مورد بهترين زمان كاشت نهال انگور آشنا خواهيد شد. پس چنانچه به فكر كاشت درخت انگور هستيد. تا پايان اين مقاله با آلفا نهال همراه باشيد.

كاشت درخت انگور

بايد توجه داشته باشيد كه درخت انگور در واقع گياهي قديمي است كه مردم كشور مصر در حدود 5 هزار سال پيش با آن آشنا شدند. اين ميوه بومي آسياي صغير و ايران است و امروزه هم به صورت وحشي و نيمه وحشي در اين مناطق مشاهده مي شود. انگور در واقع يك درختچه بالا رونده است كه با پيچك هاي خود خيلي راحت از درختان بالا مي رود و جالب است بدانيد كه درازاي اين درخت به 15 متر هم مي رسد. به طور كلي مي توان گفت كه يكي از عوامل مهم در پرورش و كاشت درخت انگور فضاي كافي براي رشدن اين درخت مي باشد و در هر مكاني كه درخت انگور را بكاريد بايد فضاي قابل استفاده زيادي داشته باشيد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

بهترين زمان كاشت نهال انگور

نهال انگور به سرماي شديد حساس است. از كاشت نهال انگور در سرماي شديد و دماي زير ? درجه اجتناب كنيد. ازاين‌رو بهترين زمان كاشت نهال انگور اوايل بهار قبل از باز شدن جوانه‌هاست. پس از كاشت نهال انگور روي آن سرپوش قرار دهيد. تا از بروز سرماي احتمالي مصون باشد. درصورتي‌كه بخواهيد درخت انگور را قلمه بزنيد براي جدا كردن قلمه‌ها فصل پاييز و در زمان خواب گياه اقدام كنيد؛ و در اوايل بهار آن‌ها را بكاريد.

زمان كاشت نهال انگور در ايران معمولا در اواخر زمستان تا اوايل بهار انجام مي‌شود. توجه كنيد كه نهال شما بايد قبل از پايان زمستان به ارتفاع ?? سانتي‌متري رسيده‌ و حداقل ? برگ داشته‌باشد

اگر قصد داريد كه نهال خود را از نهالستان‌ها خريداري كنيد، حتما هنگام انتخاب نهال ويژگي‌هاي بالا را درنظر بگيريد. نهالي با اين ويژگي‌ها داراي سيستم ريشه‌اي مناسب براي انتقال به زمين اصلي است. بعد از تهيه نهال بايد بهترين زمان كاشت نهال را انتخاب كنيد. نهال انگور بر خلاف درخت انگور، بسيار به سرما حساس است؛ پس در هنگام انتخاب زمان كاشت به اين موضوع بسيار دقت كنيد.

براي پيشگيري از سرمازدگي نهال، به سايت هواشناسي كشور مراجعه كنيد و دماي بيشينه و كمينه منطقه خود، در يك ماه آينده را ببينيد.

اگر در طول اين مدت احتمال يخبندان و دماهاي زير ? درجه در منطقه شما وجود دارد، زمان كاشت نهال انگور هنوز نرسيده است؛ پس از كاشت نهال خودداري كنيد. نهال را در داخل خانه (جايي كه زياد گرم نيست) نگهداري كنيد تا زمان مناسب براي كاشت آن فرابرسد.

بيوگرافي درخت انگور

وقتي كه درباره درخت انگور؛ صحبت مي‌كنيم، در واقع درباره ميوه‌اي حرف مي‌ زنيم كه در عين نام‌ آشنايي، از 600 گونه مختلف تشكيل شده و اگر هر روز با يك گونه آن آشنا شويم، باز هم حدود 2 سال طول مي‌كشد كه انواع گونه درخت انگور، را بشناسيم. جالب‌ تر آنكه تمام اين 600 گونه را مي‌توان به دو دسته‌ بي دانه و دو دانه تقسيم نمود. نام علمي انگور vinifera است كه سرده‌اي از خانواده انگورسانان يا Vitaceae به حساب مي‌آيد.

درختان انگور؛ از جمله خاص ترين و جز نوستالژي ترين درختاني مي باشند كه انسان به كاشت آن پرداخته و در تاريخ اساطيري جاي جاي جهان نيز كاشت درخت انگور، به صورت سند به ثبت رسيده است. ميوه grape Tree؛ ميوه‌اي آبدار و كوچك با پوستي نازك است كه داراي شيره فراوان و طعمي‌بين ترش تا شيرين (بسته به گونه آن) است.

درخت انگور؛ از جمله ميوه‌ هاي پر بركتي است كه از جزء به جزء آن استفاده‌هاي مختلف مي‌شود. ميوه انگور علاوه بر ميوه‌اي لذيذ و مفيد، مي‌تواند به مويز، كشمش، شيره انگور، ژله، مربا، آب انگور، شراب، سركه و.. تبديل شود. همينطور از روغن دانه انگور نيز به صورت خوراكي و بهداشتي استفاده‌هاي متنوعي مي‌شود. از برگ درخت انگور؛ دلمه برگ مو مي‌پزند و از پوست بدنه اصلي اين درخت نيز در موارد مختلفي استفاده مي‌شود. بنابراين كاشت درخت انگور، و پرورش اين ميوه يكي از پرسودترين محصولات كشاورزي است.

انواع درخت انگور ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند

همانطور كه در ابتدا اشاره كرديم، انگور 600 گونه مختلف دارد و شناخت همه انواع آن كاري بسيار دشوار است. اما برخي ارقام تجاري و معروف آن كه در داخل ايران كشت مي‌شوند را مي‌توان برشمرد. برخي از ارقام خارجي انگور عبارتند از: انگور رد كارلت، انگور پرلت، انگور شامپاين، انگور بلك ويليام، انگور بلك سيدلس، انگور كريسمون، انگور وايت كارنت و

 

برخي ارقام ايراني معروف كاشت درخت انگور؛ نيز عبارتند از: انگور ياقوتي، عسگري، شمشيري، صاحبي، شصت عروس، مويز بي‌دانه، سياه سردشت، خليلي، ريش بابا، بي‌دانه سرخ، غزل اوزوم، كشمشي، شاهاني، لعل حسيني، چشم گربه‌اي، شيرازي، رازقي، تبرزه، الحقي و…

بهترين زمان كاشت نهال انگور سياه

انگور سياه داراي دانه‌هاي گرد، تعداد دانه‌هاي آن كم است آبدار و خوشمزه است؛ و در تهيه‌ي شيره‌ي انگور، آب انگور، آبغوره، سركه، كشمش و مويز استفاده مي‌شود. از خواص انگور سياه مي‌توانيم به تأثيرات آن بر آرامش اعصاب، پاك‌سازي معده و افزايش شير مادر اشاره كرد.

نهال انگور سياه دو تا سه ماه نياز به دماي ?-تا ??- درجه نياز دارد. بهترين زمان براي كاشت اين نهال فصل بهار يا اوايل تابستان است. درصورتي‌كه اين نهال در روزهاي باراني كاشته شود. براي نهال تازه كاشته شده شرايط مطلوبي است.

زمان كاشت نهال انگور ياقوتي

انگور ياقوتي داراي دانه‌هاي ريز به رنگ قرمز و خوشه‌هاي متراكم، زودرس و اولين انگوري است كه وارد بازار مي‌شود. اين انگور خواص زيادي دارد. براي رفع بيماري‌هاي آرتريت، روماتيسم مفصلي، سل، برونشيت، يبوست، بواسير، نقرس مفيد است. انگور ياقوتي نسبت با ساير ارقام انگور آنتي‌اكسيدان بيشتري دارد. وجود آنتي‌اكسيدان‌ها بدن را از اثرات مضر راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كند؛ و موجب پيشگيري از سرطان مي‌شود. از مهم‌ترين خواص انگور ياقوتي مي‌توان به خون‌ساز بودن آن اشاره كرد.

انگور ياقوتي مقاومت بالايي نسبت به سرما دارد. اين درخت حدود ??? ساعت نياز سرمايي دارد. كاشت نهال انگور ياقوتي بايد در زمان مناسب انجام شود. در غير اين صورت نهال رشد خوبي ندارد و دچار آفت‌زدگي از ناحيه ريشه مي‌شود. بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ياقوتي از اواسط پاييز تا اوايل بهار است.

زمان كاشت نهال انگورشاني

انگورشاني يا انگور شاهاني و يا انگور سياه سردشت از انگورهاي زودرس است. داراي دانه‌هاي گرد و درشت و پوست‌كلفت و رنگ آن قرمز مايل به سياه است. از اين نوع انگور در تهيه مويز، نوشيدني‌ها، آبميوه‌ها، شيره انگور، ترشي‌شاني و سركه‌شاني استفاده مي‌شود. همچنين انگورشاني خواص درماني زيادي دارد. به دليل داشتن آهن و فسفر براي درمان كم‌خوني و تقويت قدرت مغز و حافظه مؤثر است. مقدار زيادي ويتامين C دارد به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند. حاوي مواد مغذي براي تقويت عضلات است. انگورشاني براي درمان انواع بيماري‌ها نظير بيماري‌هاي كبدي، قندي، سرطان نيز استفاده مي‌شود.

درخت انگورشاني در برابر سرماي شديد، گرماي تابستان، خشكي و كم‌آبي مقاومت بالايي دارد؛ و به همين علت در مناطق كم آب به‌صورت ديم كاشته مي‌شود. به‌طوركلي نياز به دو تا سه ماه سرماي زمستان(دماي ?-تا ??- درجه) دارد. بهترين زمان كاشت براي انگورشاني فصل بهار يا اوايل تابستان است.

زمان كاشت نهال انگور ديم

نهال انگور ديم از ارقام پيوندي است. اين نهال اصلاح‌شده و پربازده است؛ كه از سال اول به باردهي مي‌رسد. روش كاشت ديم براي اين نهال استفاده مي‌شود. در اين روش از حداقل آب استفاده مي‌شود. آب بين درختان جاري مي‌شود و به سمت ريشه هدايت مي‌شود.

انواع نهال انگور ديم عبارتند از: نهال انگور ديم ژنوتيپ، نهال انگور ديم اصلاح‌شده، نهال انگور ديم زودبازده، نهال انگور ديم مقاوم به سرما، نهال انگور ديم شناسنامه‌دار

بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ديم در مناطق با زمستان ملايم اواسط پاييز است. درصورتي‌كه در منطقه شما زمستان همراه با يخبندان شديد باشد. زمان مناسب براي كاشت درخت انگور اواخر زمستان است. براي افزايش ظرفيت نگهداري آب در خاك و حفظ رطوبت خاك در زمان كاشت نهال از خاك‌برگ، كود دامي، مالچ و پوكه‌هاي معدني استفاده كنيد.

زمان كاشت نهال انگور گلداني

زمان كاشت نهال انگور گلداني در مناطق سردسير در بهار تا اوايل تابستان است. ولي در مناطق گرمسير اوايل زمستان براي كاشت مناسب است. كاشت انگور از طريق قلمه امكان‌پذير است. ولي پيشنهاد مي‌شود از نهال‌هاي ريشه‌دار استفاده كنيد تا درصد موفقيت افزايش يابد.

كاشت نهال

و حالا نوبت به كاشت نهال در زمين مي رسد. نهال را مي توان در اواخر پاييز يا اواخر زمستان تا فروردين كاشت. براي مناطق سردسير اواخر زمستان تا اوايل بهار مناسب تر است.

نهال ها را از افراد يا موسسات معتبر و استاندارد تهيه كنيم. بسياري از نهالستان هاي ايران فاقد استانداردهاي لازم اند. نهال ضعيف يا مشكل دار، باعث بالا رفتن هزينه ها و كاهش توليد مي شود.

در زمان جابه جايي نهال بايد حواسمان جمع باشد كه ريشه هاي آن در معرض هوا قرار نگيرد.

لازم است كه پس از كاشت، نهال ها را فورا آبياري كرد.

فاصله گذاري

اين كه نهال ها را به چه فاصله اي از هم بكاريم به خيلي چيزها بستگي دارد. شرايط آب و هوايي، حاصلخيزي خاك، آب قابل دسترس، نوع رقم انگور، سيستم تربيتي و نحوه ي هرس كردن از جمله ي اين عوامل اند.

بوته ها در خاك هاي عميق تر و حاصلخيزتر رشد بيشتري دارند پس بهتر است كه فاصله ي آن ها بيشتر و در خاك هاي كم عمق و ضعيف، فاصله را كم تر در نظر بگيريم. در كاشت ديم، فاصله بين بوته ها را بيشتر مي گيريم تا ريشه ها فضاي كافي براي جذب آب و املاح از زمين را داشته باشند.

در كشت آبي به طور ميانگين فاصله ي بين رديف ها بين 3 تا 3.5 متر و فاصله بين دو بوته در يك رديف را 2 تا 2.5 متر مي گيريم. اما در كشت ديم اين مقدار بسته به ميزان بارش باران از 4 تا 7 متر متغير است.

چاله كاشت

براي كاشت نهال چاله اي حفر مي كنيم. اندازه اين چاله به نوع رقم انگور و نوع خاك بستگي دارد. به طور ميانگين مي توانيم ابعاد چاله را 50 * 100 * 120 سانتي متر در نظر بگيريم. معمولا چاله هايي كه براي كشت ديم استفاده مي شود را بزرگ تر در نظر مي گيرند.

معمولا در كاشت آبي، مقداري كمپوست داخل چاله مي ريزند. نهال را جوري درون خاك قرار مي دهيم كه چند جوانه (بيش از 2) درون خاك باشد.

در كاشت ديم، شيب بندي زمين بسيار مهم است. اين شيب بندي بايد به صورتي باشد كه حداكثر مقدار آب باران را به سمت ريشه بوته هدايت كند. سطح چاله در اين نوع كشت بايد كمي پايين تر از زمين اطراف باشد.

آبياري

بايد توجه كنيد كه هر چه هواي محيط كشت گرم تر شود گياه هم نياز به آبياري بيشتري دارد و ريشه هاي اين گياه اغلب در خاك هاي مختلف تا عميق زيادي رشد مي كند. بهتر است بدانيد كه آب مورد نياز گياه بسته به عامل گرما متغير است. مثلا براي يك منطقه سردسير كه تابستان هاي گرم دارد به 500 ليتر آب نياز است ولي اين در حالي است كه مناطق خيلي گرم به حدود 1350 ميلي ليتر آب براي رشد نياز است.

آب و هوا

بايد بدانيد كه در آب و هواي ملايم تابستاني انگورهاي زودرس در صورتي كه در شيب هاي جنوبي قرار بگيرند مي توانند محصول بدهند. اين گياه به سرماي شديد هم اهميتي نمي دهد و تنها برخورد بادهاي شديد مي تواند اين گياه را نابود كند. به صورت كلي مي توان گفت كه بوته انگور در فصل بهار به محض اينكه هوا گرم و آفتابي شود و درجه موجود در هوا به بيش از 10 درجه بالا صفر برسد رشد خود را شروع مي كند.

شايع ترين بيماري و آفات درخت انگور كدامند؟

شايع‌ترين آفات درخت انگور، آفت زنجره مو و كرم خوشه خوار انگور هستند كه مي‌توانند همه ساله به درخت شما حمله كرده و آسيب‌هاي زيادي به آن وارد نمايند. از بيماري‌هاي رايج درخت انگور؛ نيز مي‌توان به گال طوقه (بيماري سرطان ريشه و ساقه مو) ، سفيدك پودري انگور، سفيدك كركي (داخلي) انگور، ويروس برگ بادبزني، پوسيدگي سياه مو، سفيدك سطحي انگور و پوسيدگي خاكستري انگور اشاره كرد كه هر يك از اين بيماري‌ها راه‌هاي مبارزه خاص خود را دارند.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت انگور چگونه انجام مي شود؟

هرس درخت انگور؛ به منظور تربيت شاخه‌ها و جهت‌دهي آن‌ها در مسير صحيح رشد انجام مي‌گيرد و معمولاً درختان انگور از سال سوم به بعد نياز به هرس خواهند داشت. زمان مناسب هرس درخت انگور؛ فصل زمستان است و دماي مناسب براي اين كار، دمايي بالاتر از 5 درجه سانتي‌گراد خواهد بود. همينطور مي‌توان هرس را به فصل بهار و زماني كه درختان انگور شروع به شكوفه زدن مي‌كنند موكول كرد كه البته در آن صورت بايد سريع وارد عمل شويد و پيش از رشد شكوفه‌ها بر روي شاخه‌هاي كهنه، نسبت به هرس كامل درخت اقدام نماييد.

دستورالعمل و زمان برداشت انگور

ارديبهشت ماه يعني وقتي كه خوشه ها با چشم قابل ديدن هستند بايد درختاني را كه داراي تعداد زيادي خوشه هستند را بچينيد تا ديگر خوشه ها از نظر غذايي دچار كمبود نشوند و مرغوبيت لازم را داشته باشند. بايد توجه كنيد كه براي تسريع در رسيدن انگور و خوشه هاي ديررس بايد برگ هايي را كه روي شاخه ها قرار دارند را جدا كنيد زيرا اين برگ ها مانع از رسيدن نور مستقيم خورشيد و گرما به انگور مي شوند.

بايد توجه كنيد كه در موقع برداشت انگورها بايد خوشه ها را از محل چسبندگي جدا كنيد و توصيه مي شود براي انجام دادن اين كار از قيچي استفاده كنيد تا حبه ها له نشوند. بايد دقت كنيد كه در روند برداشت بايد تنها خوشه هاي رسيده را بچينيد و چيدن خوشه هاي نارس را به بعد موكول كنيد زير بعضي از واريته ها همه خوشه هايشان در آن حد رشد نمي كنند و لازم است تا انگورهاي آن را چند بار بچينيد.

https://alphanahal.ir/grape-seedlings/

 

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

۴۹ بازديد

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ (صنعتي- نيمه صنعتي)

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

اگر دنبال يك آسياب قهوه صنعتي بزرگ و خوب هستيد پيشنهاد مي كنم در ادامه با ما همراه باشيد. ما قصد داريم مشخصات آسياب قهوه صنعتي خوب را شرح بديم و بعد از آن، انواع آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي را معرفي كنيم. آخرين مورد هم، مقايسه قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است كه شما را براي يك خريد مطمئن و تضمين شده راحت مي كند.

d6_2p47.jpg

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ خوب

اول هر چيز براي انتخاب يك آسياب قهوه صنعتي خوب بايد آگاهي و اطلاعات خوبي از مشخصات آن داشته باشيد. به همين دليل ما ابتدا ويژگي هاي مهم و خوب يك آسياب قهوه صنعتي را شرح مي دهيم تا شما با مطالعه اين اطلاعات، با خيال راحت بتوانيد از بين برندهاي خارجي و ايراني بهترين آسياب قهوه صنعتي را انتخاب كنيد. برخي از مشخصات بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي و صنعتي عبارتند از:

  • داشتن فن خنك كنندگي يك ضرورت مهم براي آسياب هاي صنعتي ونيمه صنعتي است. شايد بپرسيد چرا؟ اگر شما دستي بر آسياب قهوه داشته باشيد و اگر در طولاني مدت نياز باشد اين كار انجام بديد اين مساله را مي دانيد كه دستگاه آسياب هر چقد رهم كه قدرتمند باشد، باز هم بر اثر عملكرد، گرما و حرارت توليد مي كند و اين موضوع براي همه دستگاه ها اجتناب ناپذير است! مگر اينكه از يك فن خنك كنندگي بهره ببرند! اين مساله به راحتي مي تواند بر روي آسياب قهوه هم تاثيرگذار باشد و پودر قهوه شما را برشته و يا سوخته كند؛ كه قطعاً نتيجه نهايي نامطلوب خواهد بود. حالا تصور كنيد مقدار زيادي قهوه را بخواهيد در مدت زمان كمي آسياب كنيد. بر اثر اين مشكل مجبوريد، كار را متوقف كنيد و تا زمان خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد! اين مساله اصلاً خوشايند نيست و زمان و انرژي شما را هدر مي دهد. به همين دليل براي خريد گرايندر صنعتي به اين مساله توجه ويژه داشته باشيد.
  • قدرت موتور در خريد آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي يك اصل است. همانطور كه مي دانيد اين آسياب ها براي آسياب حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از اين رو بايد قدرت موتور بالايي داشته باشند تا به راحتي بتوانند در كمترين زمان ممكن دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند. اين مساله به عمر و دوام دستگاه هم كمك زيادي مي كند.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي و زياد بسيار حائز اهميت است. زيرا قهوه يك محصول وارداتي گران مي باشد و بايد در زمان آسياب كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي قهوه مي باشد. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند و هر چقدر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت كار بهتر خواهد بود. علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي از محفظه به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد، آسياب ها با مخزن بزرگ تر و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت توصيه مي شود.
  • تنوع در تعداد درجات براي آسياب پودرهاي نرم تر و زبرتر بسيار حائز اهميت است. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي زيادي براي دم آوري قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند. هر كدام از اين قهوه سازها نياز به آسياب مخصوصي دارند و در نتيجه گرايندر صنعتي يا نيمه صعتي بايد بتواند انواع آسياب قهوه را پوشش دهد در غير اين صورت كار شما مطلوب نخواهد بود. اين مساله براي قهوه فروشي ها، كافي شاپ ها و ... اهميت بيشتري دارد.
  • تيغه ها و نحوه آسياب آنها به گونه اي بايد باشد كه خروجي، يك اسياب يكدست و خوب باشد. اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. از اين رو در زمان خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر از مواردي است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  • داشتن گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب اين فاكتور مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به فاكتور خدمات پس از فروش و گارانتي است.
  • قيمت گرايندر قهوه صنعتي بايد نسبت به عملكرد و كارايي آن منطقي و منصفانه باشد. لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد فاكتورهاي ذكر شده را به همراه قيمت مدنظر داشته باشيد. برخي از گرايندها حتي با داشتن كمترين امكانات قيمت بالايي دارند و خريد آنها مقرون به صرفه نيست!

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ ايراني

با توجه با فاكتورهاي گفته شده براي انتخاب بهترين گرايندر قهوه صنعتي بزرگ ايراني و خارجي توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

برخي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار وجود دارند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://sadebegir.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85/